​​  eng-icon

Glasfiberarmerede kompositter

youtube-logo   ​linkedin_in_icon_25px

Komposit vindueslysninger til et stort boligrenoveringsprojekt i København

Stort alment boligrenoveringsprojekt på Sjælør Boulevard i København var igangsat i efteråret 2014, hvor Dansk Polyglas A/S fik kontrakten på at fremstille 844 eksteriør vindueslysninger i fiberkomposit til 272 boliger.


Vindueslysninger i fiberkomposit

Foto: Dansk Polyglas A/S


De mange komposit lysninger er med til at sikre bygningernes arkitektoniske udtryk og fremtidens normer hvad angår energistandarder og bæredygtighed. Samtidig lever komposit vindueslysninger op til såvel de brandmæssige som de korrosionsmæssige krav.


De præfabrikerede vindueslysninger kræver minimal vedligeholdelse og deres lave vægt sikrer en hurtig og billig montage. Overfladen af vindueslysninger er udført i en specialudviklet UV-resistent udgave. Desuden har komposit vindueslysninger fantastiske kulde-varme- og lydisolerende egenskaber.

De sidste vindueslysninger blev færdigproduceret og leveret i starten af 2016.


Om renoveringsprojektet:

Renoveringen omfatter nye facader, facadeisolering samt totalt nyt interiør af 272 boliger og står klar i 2017. Det samlede renoveringsprojekt er budgetteret til at koste 220 mio. kr. Således var det et af de største igangsatte boligrenoveringsprojekter i 2014 i Danmark. Helhedsplanen for Sjælør Boulevard er støttet af Landsbyggefonden og Boligforeningen AAB. Ombygningen er udarbejdet af Domus Arkitekter. Hovedentreprenør på ombygningen er B. Nygaard Sørensen A/S.


Links:

B. Nygaard Sørensen A/S

Domus Arkitekter


Artikler:

Ombygning - AAB, Afd. 50

Innovativ brug af glasfiberkomposit


Dansk Polyglas A/S

Industrivej 12

5672 Broby

CVR: 21802042

Tlf. +45 62 64 12 00

E-mail: post@polyglas.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Aktuelt​

Kvadrats nye enestående byggeri står nu færdigt
Unikt byggeri hos Kvadrat I Ebeltoft
Læs mere