​​  eng-icon

Glasfiberarmerede kompositter

youtube-logo   ​linkedin_in_icon_25px

Glasfiber møder moderne arkitektur.

D. 26. maj 2017 blev vinderen af EU’s pris for moderne arkitektur annonceret, Mies van der Rohe AWARD i Barcelona, hvor Skjern Å pumpestation projektet har været blandt de 40 nominerede projekter (ud fra 355 europæiske projekter) til prisen.

​Pumpestation Nord ved Skjern Å


Skjern Å Pumpestation projektet er en del af Realdania projekt ”Stedet tæller- Arbejdende Pumpestationer” – et renoveringsprojekt der giver nyt liv til de nedlagte pumpestationer. Projektet er blevet belønnet med kronprinseparrets Stjernedryspris 2016, RENOVER 2016 Specialprisen, Bisballeprisen i 2015 og finalist i World Architecture Festival i 2016.


Dansk Polyglas A/S har udviklet, produceret og leveret specielle translucente glasfiberplader til Pumpestation Nord udsigtsplatform ved Skjern Å i samarbejde med den prisbelønnede tegnestue Johansen Skovsted Arkitekter. Glasfiberpladerne virker som lyskilde ved den øverste trappe til udsigtsplatformen og skaber et homogent udtryk i samspillet mellem materialerne (glasfiber-træ-beton), arkitektur og naturen. Glasfibermaterialets unikke holdbarhedsevner, ingen vedligeholdelse og korrosionsbestandighed passer godt ind i det barske miljø tæt på Vesterhavet og imødekommer fremtidens krav til moderne arkitektur.


               

Glasfiberplader som lyskilde og beskyttelse mod det barske havmiljø


Vil du høre mere om mulighederne med glasfibermaterialer til bygge projekter, er du velkommen til at kontakte os for mere information.


Links:

Johansen Skovsted Arkitekter

Mies van der Rohe-prisen 2017

Kronprinseparrets Stjernedryspris 2016 (video)

RENOVER 2016 Specialprisen

Stedet tæller- Arbejdende Pumpestationer

Dansk Polyglas A/S

Industrivej 12

5672 Broby

CVR: 21802042

Tlf. +45 62 64 12 00

E-mail: post@polyglas.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Aktuelt​

Kvadrats nye enestående byggeri står nu færdigt
Unikt byggeri hos Kvadrat I Ebeltoft
Læs mere