​​  eng-icon

Glasfiberarmerede kompositter

youtube-logo   ​linkedin_in_icon_25px

Dansk Polyglas A/S skal levere TP Covers til Saipem

​Kompositvirksomheden Dansk Polyglas A/S i Nr. Broby har travlt i disse dage, for der er kommet underskrifter på hele to kontrakter indenfor samme uge. Først indgik virksomheden én kontrakt med Kvadrat i Ebeltoft vedr. design- og fremstilling af facadebeklædning og tagelementer til Kvadrats nye udstillingsperle, og i dag har Dansk Polyglas A/S så indgået én kontrakt med italienske Saipem vedr. design- og fremstilling af 54 stk. TP Covers til Neart Na Gaoithe Offshore Wind Farm. Neart Na Gaoithe, som på skotsk betyder “Vindens styrke”, er en havmøllevindpark som etableres udfor den skotske østkyst, og skal stå færdig i 2021. ”Vi har arbejdet på at få disse 2 sager i hus i godt og vel 2 år, og derfor er det meget glædeligt, at det nu lykkedes”, udtaler Dansk Polyglas’s ejer og adm. direktør Kurt Nielsen, og fortsætter: ”Der går helt ufatteligt meget arbejde forud for at vinde så store og komplekse projekter”, udtaler Kurt Nielsen: ”og det er nok ikke helt forkert at sige, at vi er de eneste indenfor vores branche, som tør, kan og vil kaste os i lag med sådanne projekter”, konstaterer Kurt Nielsen.

Dansk Polyglas A/S kan med disse nye projekter, som begge skal leveres i indeværende år, melde alt optaget: ”Vi står i den situation, at stort set alt hvad vi beskæftiger os med, bliver større og større og ligeledes mere og mere komplekst, og derfor er vi faktisk vokset ud af vores bygninger i Broby”, siger Kurt Nielsen. ”Vi ved dog også godt, at ingen træer vokser ind i himlen, og derfor vælger vi i stedet at løse de pladsmæssige udfordringerne i de eksisterende bygninger”.

Dansk Polyglas A/S beskæftiger 25 medarbejdere, og står netop nu, og mangler en dygtig og struktureret projektleder til at varetage i hvert fald det ene projekt. Virksomheden oplever en stor interesse omkring deres opfindelse til havvindmølleparker, som kaldes TP Covers og i takt med det stadig stigende fokus på grøn energi, forventer virksomheden, at de i de kommende år vil lande mange flere lignende projekter.

Dansk Polyglas A/S

Industrivej 12

5672 Broby

CVR: 21802042

Tlf. +45 62 64 12 00

E-mail: post@polyglas.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Aktuelt​

Kvadrats nye enestående byggeri står nu færdigt
Unikt byggeri hos Kvadrat I Ebeltoft
Læs mere