​​  eng-icon

Glasfiberarmerede kompositter

youtube-logo   ​linkedin_in_icon_25px

► 844 vindueslysninger i komposit til et stort boligrenoveringsprojekt i København

Stort alment boligrenoveringsprojekt på Sjælør Boulevard i København er igangsat i efteråret 2014. Projektet skal sikre at bygningerne lever op til fremtidens krav hvad angår energistandarder og arkitektur.

Renovering af AAB 50 i København: vindueslysninger i kompositRenoveringen omfatter nye facader, facadeisolering samt totalt nyt interiør af 272 boliger. Projektet skal stå klar i starten af 2016. Det samlede renoveringsprojekt er budgetteret til at koste 220 mio. kr. Således er det et af de største igangsatte boligrenoveringsprojekter i 2014 i Danmark

Dansk Polyglas A/S har fået kontrakten på at fremstille de mange kompositvindueslysninger, som er med til at sikre bygningernes arkitektoniske udtryk. Lysningerne er udført i kompositmaterialer der lever op til såvel de brandmæssige som de korrosionsmæssige krav. Overfladen er udført i specialudviklet UV-resistent udgave.

Yderligere fordele ved kompositmaterialerne er den store formgivningsfrihed, forbedrede varme/kuldeisolering (ingen kuldebroer), nem installation grundet lav vægt samt minimal vedligeholdelse.


Dansk Polyglas A/S

Industrivej 12

5672 Broby

CVR: 21802042

Tlf. +45 62 64 12 00

E-mail: post@polyglas.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Aktuelt​

Kvadrats nye enestående byggeri står nu færdigt
Unikt byggeri hos Kvadrat I Ebeltoft
Læs mere