​​  eng-icon

Glasfiberarmerede kompositter

youtube-logo   ​linkedin_in_icon_25px

Dansk Polyglas A/S skal levere bygningselementer til Kvadrat i Ebeltoft

Dansk Polyglas A/S indgår kontrakt med Kvadrat

​Kompositvirksomheden Dansk Polyglas A/S i Broby på Fyn har netop indgået én kontrakt med Kvadrat A/S i Ebeltoft. Kontrakten omhandler en leverance af bygningsdele til tekstilvirksomhedens nyopførelse af en arkitektonisk perle, som er tegnet af den kendte tyske kunstner Thomas Demand. Nyopførelsen vil, når den i 2021 står helt færdig, bestå af 3 bygninger, som er inkorporerede i hinanden og illustrere tre forskellige former. For eksempel illustrerer taget på en af bygningerne ét foldet, linieret translucent ark papir.

Kvadrat i Ebeltoft, som blev grundlagt i 1968, er markedsledende indenfor innovation, design og fremstilling af eksklusive textiler til møbelpolstring, energioptimerende rullegardiner, tæpper, akustiske paneler og meget andet. Kvadrat afsætter sine varer globalt under brands som Kvadrat Soft Cells, Kvadrat Shade, Kvadrat/Raf Simons, Kinnasand, Febrik and Sahco.

Det er første gang, at Kvadrat A/S og Dansk Polyglas A/S skal arbejde sammen, men det er langt fra første gang, at den fynske virksomhed entrerer med større projekter, som endda aldrig er set eller fremstillet før: ”Vi er naturligvis glade for og stolte af, at en hæderkronet dansk virksomhed som Kvadrat A/S har valgt vores forslag til, hvordan man kan fremstille facadebeklædning og 2 komplekse tage hvoraf den ene skal være translucent”, siger Kurt Nielsen, som i år 2000 overtog familievirksomheden efter sin far, den navn-kundige Knud Nielsen, og siden har udviklet Dansk Polyglas A/S til det, virksomheden er i dag. ”Vi beskæftiger os hovedsageligt med komplekse, ingeniørmæssige tunge og kundetilpassede løsninger, og det gør vi både nationalt men i særdeleshed også internationalt”, fortsætter Kurt Nielsen.


Dansk Polyglas A/S fremstiller både TP Covers til Offshore vindmølleparker, livreddertårne til Trygfonden, løsninger til infrastruktur, elementer- og afskærmninger til broer, facadeløsninger til byggebranchen og meget mere. Dansk Polyglas A/S, som er beliggende lige syd for Odense, beskæftiger pt. 20, men forventer en kraftig stigning i antallet af medarbejdere p.g.a. den enorme efterspørgsel efter lette, stærke og modstandsdygtige kompositmaterialer.

Dansk Polyglas A/S

Industrivej 12

5672 Broby

CVR: 21802042

Tlf. +45 62 64 12 00

E-mail: post@polyglas.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Aktuelt​

Kvadrats nye enestående byggeri står nu færdigt
Unikt byggeri hos Kvadrat I Ebeltoft
Læs mere