​​  eng-icon

Glasfiberarmerede kompositter

youtube-logo   ​linkedin_in_icon_25px

Dansk Polyglas A/S er i finalen om en stor ordre til Normandiet

​Dansk Polyglas A/S har kvalificeret sig til finalen om at levere TP Covers til den franske Offshore havvindmøllepark "Parc éolien en mer du Calvados" 64 vindmøllefundamenter. Hvorvidt Dansk Polyglas A/S vinder finalen afgøres formentligt i uge 40, og derfor afventer virksomheden i spænding over udfaldet.


"Vi har siden januar måned i år arbejdet på først at blive teknisk kvalificeret og senere kommercielt kvalificeret, for i det hele taget at få lov til at byde ind på opgaven, og siden har vi forhandlet kontraktuelle vilkår i 3 måneder", udtaler Kurt Nielsen, 2. generations ejerleder af Dansk Polyglas A/S om forløbet. "Vi vil naturligvis gerne have ordren, og derfor afventer vi nu i spænding udfaldet af kundens samlede vurdering", fortsætte Kurt Nielsen.


Kunden er italienske SAIPEM's franske datterselskab, og netop SAIPEM kender Dansk Polyglas A/S rigtigt godt. Dansk Polyglas A/S leverede nemlig sidste år TP Covers til SAIPEM's engelske datterselskab, da disse skulle opføre NnG vindfarmen ud for Torness i Skotland. "SAIPEM kender indgående vores løsning, og derfor tror vi på, at chancen for at vi vinder finalen, er stor", fortsætter Kurt.


De 64 TP Covers skal leveres henover 1. halvår 2022.   

Dansk Polyglas A/S

Industrivej 12

5672 Broby

CVR: 21802042

Tlf. +45 62 64 12 00

E-mail: post@polyglas.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Aktuelt​

Kvadrats nye enestående byggeri står nu færdigt
Unikt byggeri hos Kvadrat I Ebeltoft
Læs mere