​​  eng-icon

Glasfiberarmerede kompositter

youtube-logo   ​linkedin_in_icon_25px

Virksomhedsprofil​

Forretningsområde

Med egen kompetence i processer som håndoplæg i enkeltforme, RTM-teknik i dobbeltforme , spænder vores forretningsområde lige fra levering af komponenter i såvel mindre som store seriestørrelser.

Vores kunder er fra designbranchen, hvor krav til emnernes finish er rigtig høj, til industrier, hvor der stilles store kraver til dokumentation / egenkontrol af vores produktion.

I tæt samarbejde med kunden er vi typisk med fra idé fasen, således der i enhver situation opnås den mest produktionsvenlige og dermed økonomisk optimale løsning, inden for de af kunden givne rammer.

Vi leverer gerne totalløsninger, hvor der indgår kombinationer af andre materialer , speciallakerede overflader osv.​

Vores styrker

Gennem vores knowhow, fleksibilitet, omstillingsparathed og samarbejdspartnere er vi i stand til at løse meget specialiserede opgaver i en høj kvalitet.

Vi er medlem af PlastNet innovationsnetværk, for at kunne være up to date med ny viden om nye materialer, teknikker, arbejdsmetoder og imødekommer kundernes ønsker.

Nye produkter tager oftest udgangspunkt i 3D-filer, hvorfra vi via CNC-bearbejdning fremstiller modeller og støbeforme af meget høj kvalitet og stor præcision. Grundlaget for et kvalitetsprodukt.

Vi udarbejder altid en kvalitetshåndbog for hvert enkelt produkt, som sikrer at produktionen og processerne foregår efter forskrifterne, således materialernes optimale egenskaber udnyttes fuldt ud. Alle produkter leveret fra Dansk Polyglas dokumenteres udgangskontrolleret.​

Målsætning

Med vores kunder i fokus, har vi med nøgleordene kvalitet, fleksibilitet og arbejdsmiljø formået at udvide vores forretning betydeligt i et stadigt mere konkurrencepræget marked.

Vores målsætning er igennem et åbent og konstruktivt samarbejde med vore kunder, fortsat at udvide vores position på markedet som en troværdig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der altid sætter kundens behov i højsædet.

Læs mere om PlastNet innovationsnetværk

Dansk Polyglas A/S

Industrivej 12

5672 Broby

CVR: 21802042

Tlf. +45 62 64 12 00

E-mail: post@polyglas.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Aktuelt​

Dansk Polyglas A/S søger kompetent produktionsleder
Hands-on Engageret Systematisk Vedholdende
Læs mere