​​  eng-icon

Glasfiberarmerede kompositter

youtube-logo   ​linkedin_in_icon_25px

Virksomhedsprofil​

Forretningsområde

Med kompetencer i processer som håndoplæg, RTM-teknik og pladepresning spænder vores forretnings-område lige fra levering af komponenter i såvel mindre som store seriestørrelser. Vores kunder er bl.a. fra designbranchen, hvor krav til emnernes finish er rigtig høj til industrier, hvor der stilles store kraver til doku-mentation og egenkontrol af vores produktion.


I tæt samarbejde med vores kunder er vi typisk med fra idéfasen således, at der i enhver situation opnås den mest produktionsvenlige, og dermed den mest økonomisk optimale løsning, indenfor de givne rammer.

Vi leverer gerne totalløsninger, hvor der indgår kombinationer af andre materialer og/eller speciallakerede overflader og meget andet.​

Vores styrker

Gennem vores knowhow, fleksibilitet, omstillingsparathed og samarbejdspartnere er vi i stand til at løse selv meget specialiserede opgaver i en meget høj kvalitet. Vi er medlem af PlastNet innovationsnetværk med henblik på hele tiden at være opdaterede med den nyeste viden om materialer, teknikker, arbejdsmetoder og imødekommer kundernes ønsker.

Nye produkter tager oftest udgangspunkt i 3D-filer, som vi via CNC-bearbejdede plugs fremstiller støbe-forme af i meget høj kvalitet og med stor præcision. Denne fremgangsmetode sikrer grundlaget for at fremstille et kvalitetsprodukt.

Vi udarbejder altid en Working Instruction for hvert enkelt projekt, som sikrer, at alle produktioner og alle processer foregår efter forskrifterne således, at materialernes optimale egenskaber udnyttes fuldt ud. Alle produkter leveret fra Dansk Polyglas dokumenteres og udgangskontrolleres.​

Målsætning

Med vores kunder i fokus har vi med nøgleordene kvalitet, fleksibilitet og arbejdsmiljø formået at udvide vores forretning betydeligt i et stadigt mere konkurrencepræget marked. Vores målsætning er, igennem et åbent og konstruktivt samarbejde med vore kunder, at fortsætte udvidelsen af vores position på markedet som en troværdig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner, der altid sætter kundens behov i højsædet.

Læs mere om PlastNet innovationsnetværk

Dansk Polyglas A/S

Industrivej 12

5672 Broby

CVR: 21802042

Tlf. +45 62 64 12 00

E-mail: post@polyglas.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Aktuelt​

Kvadrats nye enestående byggeri står nu færdigt
Unikt byggeri hos Kvadrat I Ebeltoft
Læs mere